Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Around the xmas tree

Samen met u creeren we de sfeer van de authentieke nachtmis, maar dan zonder bijbelse elementen. De muziek staat zoals altijd bij onze optredens, centraal. U kunt genieten van een antal kerstnummers, in een vlot, eigentijds jasje, aangevuld met passende popsongs. De deelnemende artiesten treden bij veel nummers samen op en komen daarbij in steeds wisselende samenstellingen op het podium. Behalve AkoorT treedt ook Julian Thomas voor u op. Deze in Tilburg wonende singer-songwriter stond al met diverse grote artiesten (Marco Borsato, Venice,...) op bekende podia zoals de Heineken Music Hall. En ook bij DWDD en de Ivo Niehe TV-show was hij te gast om zijn songs te laten horen. Verder hoort u een harp-ensemble onder leiding van Margaret Forrest en een tweetal tienerkoren met als dirigente Louise Donker. Beiden zijn verbonden aan het Factorium.

 

 

Door ons verzorgt

Wij verzorgen voor Popkoor Akoort voor de 1ste keer, met plezier, de e-ticketing.

Voor kaartverkoop kunt u terecht op https://www.akoort.nl 

Jouw eigen evenement

Alles in jouw eigen huisstijl, zoals logo, kleurstelling en teksten. Deze huisstijl komt ook terug op de toegangskaarten met uiteraard ruimte voor sponsoren, QR-code, etc.

Verschillende prijzen – diversiteit in tickets

Wij kunnen voor je een diversiteit aan tickets aanmaken, waarbij je kunt denken aan Vip, Promotie, Merchandise of Gastenlijst tickets. Daarnaast kunnen er promotiecodes worden gegeven voor bijvoorbeeld 10 % korting op de prijs bij afrekenen.

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Aanvragen