Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Zaal 't Maaskantje

Stal het Kantje in Nistelrode wordt op vrijdag 24 januari omgetoverd tot één groot Party Rush feestcafé!

Een combinatie van de beste après-ski party en het leukste carnavalsfeest met de sfeer van de gezelligste bierfeesten. 

Een feest waarvan de gezelligheid onbeschrijfbaar wordt, het gezelligste feest van Brabant met veel humor, onzin en een feest waar veel mensen proosten op hun vriendschappen! Dat is de definitie van het Party Rush feest.

Op het podium zullen naast Snollebollekes nog 5 andere succesvolle feestacts optreden waarbij de focus ligt op sfeer en gezelligheid. De Confetti zal je deze avond om de oren vliegen met gezellige party-acts zoals Feest-Dj Johan.  De DJ die zijn eigen feestje al jaren host op Paaspop als de Dolle mina, zal zich tijdens deze 1e mega editie dan ook als een vis in het water voelen. Zingende barman ‘Dave‘ zal met zijn hoog gezelligheidsgehalte er voor zorgen dat zelfs de eerste feestnummers van deze avond luidkeels worden meegezongen.  

Dat we enkel artiesten hebben uitgenodigd met een 100 % feestgehalte bewijst Tim Schalkx. Hij heeft op vele podia gestaan, opgetreden in nagenoeg alle bekende feestcafés en op de vakantiebestemmingen is hij een graag geziene gast.  Met zijn Après-ski hits bereikte hij meerdere malen de hitlijsten en gaat hij 24 januari Nistelrode op ‘ z’n Kantje’ zetten.  Esther van Heeswijk is een vakvrouw die STAAT waar ze voor STAAT en het publiek geeft waarvoor het komt. Ze heeft meterslange ervaring en met haar krachtige volle stem weet ze en voelt ze als geen ander aan wat er van haar verwacht wordt. Ze zal deze avond het publiek voorzien van heerlijke ‘faute’ meezingers en Guus Doggen wordt als ras vertolker van het Nederlandstalige levenslied een graag geziene gast voor deze Party Rush!

Om het plaatje geheel compleet te maken worden voor het gezelligste feest van Brabant de echte feestknallers van Brabant uitgenodigd.   

Henk Damen wordt getipt als de ‘coming man’ van het levenslied en we zullen in de toekomst dan ook nog veel meer van hem gaan horen. Bekende top 20 hits als ‘Wat een Lekker ding’ en ‘Ik wil jou voor altijd’ staan deze avond zeker op zijn programma.   

Niet voor niets is René Schuurmans één van de meest geboekte zangers van Nederland. De altijd gezellige Brabantse René Schuurmans maakt ook van deze avond een waar feest! De hits van René zijn ‘Laat de zon in je hart’, ‘Als ik haar zie’., ‘Diep in mijn hart’, ‘Hela Ho’, ‘Handen in de Lucht’ en ‘Kom bij me terug’ en ‘Is het leven niet mooi’ maken van Party Rush een bruisend spektakel.

In vijf jaar tijd is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feest act van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feest hit sinds bittergarnituur ‘Links Rechts;. Van dorpsplein tot GelreDome, van festival tot koeienstal en of het nu Koningsdag of op deze mega editie van Party Rush in Nistelrode ‘altijd en zeker deze avond gaat iedereen van links naar rechts’.

Party Rush op vrijdag 24 januari gaat helemaal los vanaf 19.00 uur in het Kantje te Nistelrode en hoe toepasselijker je outfit, hoe beter!

 

 

Door ons verzorgt

Wij verzorgen voor PartyRush voor de 1ste keer, met plezier, de e-ticketing.

Voor kaartverkoop kunt u terecht op https://www.partyrush.nl 

Jouw eigen evenement

Alles in jouw eigen huisstijl, zoals logo, kleurstelling en teksten. Deze huisstijl komt ook terug op de toegangskaarten met uiteraard ruimte voor sponsoren, QR-code, etc.

Verschillende prijzen – diversiteit in tickets

Wij kunnen voor je een diversiteit aan tickets aanmaken, waarbij je kunt denken aan Vip, Promotie, Merchandise of Gastenlijst tickets. Daarnaast kunnen er promotiecodes worden gegeven voor bijvoorbeeld 10 % korting op de prijs bij afrekenen.

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Aanvragen