Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Over ons

Vanuit de volledig gerenoveerde "Stookplaats" van de oude Rotorfabriek in het media hart van Nederland ontwikkelen wij innovatieve oplossingen binnen een creatieve werkomgeving. Op de Stookplaats is ons doel om te werken aan een betere wereld, waar denken in groen en maatschappelijk ondernemen een primair doel is. Dat is wat we samen met alle andere ondernemingen rondom ons willen uitstralen.

Met een team van jonge enthousiaste medewerkers gecombineerd met een schat aan IT-ervaring en ideeën, staan wij volledig aan een nieuw begin van het "After-Corona" tijdperk. Kom het gerust met ons ervaren, de koffie staat altijd klaar.

Door je te ontzorgen rondom de verkoop van je tickets, kun jij je als event-professional volledig richten op alle zaken die van belang zijn voor het opzetten en organiseren van een succesvol event! 

 

ET

Jouw eigen evenement

Alles in jouw eigen huisstijl, zoals logo, kleurstelling en teksten. Deze huisstijl komt ook terug op de toegangskaarten met uiteraard ruimte voor sponsoren, QR-code, etc.

Verschillende prijzen – diversiteit in tickets

Wij kunnen voor je een diversiteit aan tickets aanmaken, waarbij je kunt denken aan Vip, Promotie, Merchandise of Gastenlijst tickets. Daarnaast kunnen er promotiecodes worden gegeven voor bijvoorbeeld 10 % korting op de prijs bij afrekenen.

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Aanvragen